Rekond Vallentuna

G.motor Roslagen – Rekond i Vallentuna

Välkommen

Varmt välkommen till G.motor Roslagen, ett företag specialiserade på bilar och båtar. Vi arbetar med en professionell och personlig service där vi gör allt för att tillgodose kundens önskemål. Är du i Vallentuna intresserad av rekond? Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig!

Rekond är inte det enda vi gör utan vi erbjuder även andra tjänster för både bilen och båten, till exempel försäljning, inköp och förmedling. När båtsäsongen är slut kan vi ansvara för vinterförvaringen av din båt, varm- eller kallförvaring såväl båt som bil. Läs mer under tjänster.

Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för bilar och båtar, allt från vinterförvaring till förstklassig rekond. Här får du alltid ett väl utfört arbete till ett rättvist pris, och självklart ett trevligt bemötande under hela processen. Här lägger vi även ut tillgängliga bilar och båt för försäljning!

Kundservice

Att du som kund blir nöjd är det absolut viktigaste, vi vill alltid vara ditt förstahandsval. Vi för en god dialog med våra kunder, vilket ger oss möjligheten att anpassa vårt arbete utifrån kundens behov och önskemål.  Välkommen till G.motor Roslagen, vi ser framemot att få hjälpa dig!

Här finns vi

Vi på G.motor Roslagen utgår från Rådmansö en liten bit utanför Norrtälje. Till oss välkomnar vi alla som är intresserade av vad vi har att erbjuda, oavsett var du befinner dig. Har du några frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av dig till oss. 

Vill ni veta mer?